sort proizvodi
news

MЕЂУНАРОДНИ ДАН КЊИГЕ ЗА ДЕЦУ

. Autor:

Поводом Мећународног дана књиге за децу, Библиотека је за своје мале суграћане 3. априла организовала два програма посвећена промоцији читања и развоју љубави према књизи.

У преподневним часовима организован је програм „Моја прва лична карта“, посвећен првацима и њиховом учлањењу у библиотеку. Кроз интересантну причу о библиотеци и важности читања, најмлађи Димитровграђани су, добијањем својих чланских карти, постали равноправни корисници библиотечких услуга са задатком да тајну библиотеке откривају кроз што интензивније посете и дружења са књигом.

У поподневним часовима организована је својеврсна рођенданска забава за Ханса Кристијана Андерсена под називом „Књигочуда и друге књигоиграрије“. На њој је библиотекар и писац Елизабета Георгиев са малим помоћницама Даницом и Софијом, уз стихове, причу и песму, присутнима представила значај дечје књиге за здраво одрастање детета.

 • /www/webvol34/ms/d52nc2703uri0ch/bibliotekadimitrovgrad.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 73
  /news/49" data-layout="button_count" >
  /www/webvol34/ms/d52nc2703uri0ch/bibliotekadimitrovgrad.rs/public_html/content/themes/saCity/views/newssingle.php on line 76
  /news/49" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Народне библиотеке „Детко Петров“

Адреса: Сутјеска 14, 18320 Димитровград

Телефон: +381 10 360 035

Емаил: nbdetkopetrov@mts.rs

 • keyboard_arrow_right
 • prod check
  check